Sunday, July 5, 2009

Sunday @ 1030 hours

Dear Beautiful readers,

One more day to go before facing another 5 days of heaven (or hell?) at work.

I guess, I should plan my Sunday effectively and wisely. Nanti kang nak tunggu next Saturday / Sunday lambat lagi (or now dah makin cepat, time moves fastly...tup2 dah weekend balik!)

Well..aku dah lama tak breakfast kat one of the restaurants near my place. Ntah laa..maybe pasal for the past few weekends, aku makan kat umah je kut for breakfast. And guess what, while entering the kedai...tak sempat aku nak bukak mulut...

Minah Indon: "teh o ais, roti canai kosong, nasi lemak? :-)"

Adoi, dia dah tahu aku nak makan apa! (mesti korang pikir aku makan banyak kan? heheh...it's a small portion lah!)

Probably pasal seblum nih aku selalu makan breakfast at this kedai and I haven't really changed the menu (except for drinks, sekejap teh o ais, milo ais, teh o suam etc).

Right after that, aku gi kat my car. Duk tekan2 alarm apsal takleh bukak gak keta nih...pelik!

Alarm aku rosak ke? Hmm..probably.


BUT..

Rupa2nya aku gi tekan kat kereta org lain yg sejibik sama ngan keta aku!
Keta aku kat belakang skit...dah terbukak lama dah!

Bengong betul!

Apsal aku blur today? Hmm...kuat betul berangan..

P/S; Nak buat apa petang nih?




1 comment:

anifas said...

ler..pernah terjadi camtu ! fikiran ke lain aka blur