Thursday, July 23, 2009

Bingung? Bengong?

Dear Beautiful readers,

Pagi2 lagi aku dah rasa bingung.
Pening.Runsing.Dilema.

Non stop thinking about this and that.

Feel helpless.

Sampaikan aku sesat buat pusingan dua kali from KL to Kajang (aku nak ke Bangi actually tgh hari tadi) and pusing balik KL and terus ikut Sg Besi nak ke Bangi.

Aku bingung. Bengong agaknya.

Petang dari Bangi, balik ke KL, masuk semula office, until 10 p.m.

Tapi aku kecewa. Pasal aku rasa takde yang peduli. Mungkin mak aku je kut yang risau.

Help me!

5 comments:

avegalion said...

tak payah susahkan kepala otak... jadi bingung or bengong...
yg penting ko pikir pasal diri sendiri...
pedulikan sama ada org lain nak ambik kisah psal ko atau tak...
life is short beb..

anifas said...

suka sbb "beautiful readers" tuh ! ehehe..watever it is..kuatkan semangat..ya..life is short !

DarcyDiaries said...

hi people.

Thanks for the comments.
But sometimes, we have to be in someone else's shoes to know what exactly is going on..

Pena Anak Penis said...

Darcy o Darcy.. Let me knoe how to cheer you up?

DarcyDiaries said...

Pena,

I don't know what to say, thanks anyway...