Monday, July 6, 2009

Aku Pasrah!

Dear Beautiful readers,

Malas betul nak pergi office. Aku pasrah!
Pagi tadi, plan nak puasa...tapi aku bawak jugak bekal i.e. roti and milk (tak tahu apsal today nak jugak bawak bekal sedangkan plan nak puasa).

Aku tak makan..

But after an hour, aku rasa...aku tak jadik puasa (teruk betul!) So ended up i ate the bread and drank the milk :-(

......................

Aku masih pening di office. Pening dengan perangai budak pompuan dua org nih.
I did some reflection. Kalau betul2 aku salah, aku mengaku. Tapi tak!

But it all has been cleared. It's just them being so stubborn. Aku tak tahu nak buat apa lagi..
Aku duk pikir whether logic tak kalau aku nak resign.

Kira2 duit...ermm..cukup ke kalau nak bayar the remaining contract? Macam cukup, tapi mana lagik nak cekau?

Tapi kan, one of my staff nih...memang pelik. Aku email dia asking for her opinion nicely, tup2 reply mail aku kata aku buruk sangka kat dia!

WTF???

Ntah laa...aku berserah je. And aku pasrah.

Aku bagitau Kak Shue pasal kes nih. Dia suruh aku datang to her family's house in Kajang for some divine intervention. Aku bagitau dia memang tak sempat...and mintak tolong ayah dia buatkan solat hajat for me.
Thanks Kak Shue for your concern.

Zain Pena pun ada bagitau aku that Company tempat dia keja ada buat downsizing, so they are not really looking for people.

RM pulak kata, aku "overqualified", junior2 position ada laa..:-)

Aku pasrah again..

P/S: Thanks to everyone yang concern pasal my situation. I really appreciate that.Tapi aku tak bagitau parents aku takut diaorg risau especially my Ma. Thanks to ER, Zain Pena, Kak Shue, Abe, Fakh, Shaz, Shuf etc..

3 comments:

Reez said...

xder apa nak komen, sbb dah selalu cakap dalam tepon... OOO gelakkan my torture yer.... Xpe...xpe

DarcyDiaries said...

Heheheh...
Yeah, u really tortured me! :-)

ahmad said...

...sakit apa sebenarnya ni? baik jugak reez ni, seorang yang concern psl kawan2